dimarts, 3 de maig del 2011

PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA "ORGULL JUVENIL"

DATA: Dissabte 7 de maig
HORA: 11:30
ORGANITZA: Assemblea de Joves del Camp de Túria
LLOC: Casal Jaume I de Llíria (Avd. Furs nº17)
PREU: Gratuït


DESCRIPCIÓ
Has sentit mai ràbia del “quan sigues gran ja canviaràs”, del “jo a la teua edat també era així”, del “la juventud d’ara ho teniu massa fàcil”? Nosaltres també. D’això se’n diu “poder adult” i busca crear noves generacions de submisos i submises que aguantin el pes d’aquest sistema, que explota a una majoria en benefici d’unes poques.
Aprofita, doncs, que les generacions adultes han hipotecat la seua vida per comprar un pis i un televisor de pantalla plana i han abandonat la lluita pels seus drets, amb la ingènua esperança d’agafar un “ascensor social” que els faça viure com a rics i que –no ens enganyem- no existeix. Agafa aquests adults com a còmplices, perquè domestiquen la nostra rebel·lia juvenil i ens converteixen en persones manses i conformistes.
Però sabeu què? Que ja no tenim res a perdre tret de les cadenes. Que el nostre horitzó són la precarietat laboral, els contractes temporals i de pràctiques fins els 30, el no poder emancipar-nos econòmicament dels pares.
I la nostra resposta és organitzar-nos amb els qui pateixen la mateixa opressió per ser joves de classe treballadora. La nostra resposta és l’Orgull Juvenil!

PONENTS:

- Un membre de l'Assemblea de Joves
- Xose Inaciu, membre de CSI-Mocedá (Sindicalisme juvenil d'Astúries)