dilluns, 28 de març del 2011

Matí de treball al nou Ateneu de Bétera, i dinar

DATA: Dissabte 2 d'abril
HORA: 09.00-16.00
ORGANITZA: Ateneu Cívic i Cultural de Bétera
LLOC: Plaça del Mercat, 5. Bétera. Dinar a l'Ateneu vell (Major, 21)
PREU: 5 euros el dinar.
 
El nou local de l’Ateneu agafa color. Literalment. Després d’unes setmanes de treball hem entrat en la darrera fase de pintura, i la veritat que tot plegat ha pres un aire renovat. Hem preparat un nou àlbum de fotografies que reflecteix l’estat actual dels treballs. El dissabte que ve farem una jornada especial de treball, a la que vos convoquem a tots i a totes. Ens agradaria donar-li una espenta important al condicionament del local, amb el vostre ajut, per tal de reprendre la nostra activitat habitual és més prompte possible. Després de treballar farem un dinar col·lectiu. Primer la feina, en acabat el dinar, a les 14.30. Vos esperem a partir de les nou del matí, a la plaça del Mercat, 5.
Vos preguem que ens confirmeu l’assistència al dinar per correu electrònic, a ateneubetera@gmail.com. El preu del dinar, amb tot inclòs, consisteix a una aportació de 5 euros.
Encara no sabem quin serà el plat principal (arròs amb fesols i naps o paella, segurament). En tot cas si hi ha alguna persona vegetariana que ens ho notifique.