dimecres, 9 de març del 2011

Concurs itinerant de música al Camp de Túria

DATA: Març i Abril de 2011
ORGANITZA: Assemblea de joves de Camp de Túria 
LLOC: pubs i sales de la Comarca
PREU: Gratuït


 
  S'obre el termini d'inscripció per al I Concurs Itinerant de Música del Camp de Túria. El termini per inscriure's-hi és fins el 14 de març de 2011. Aquest CIM és la primera edició d'un concurs de música organitzat per l'Assemblea de Joves del Camp de Túria que tindrà com a premi per al grup guanyador la gravació de dos temes i el passe a la gran final entre els concursos de diferents comarques. Els concerts es celebraran divendres arreu de la comarca.

  Amb el CIM pretenem oferir una alternativa d'oci per als i les joves del Camp de Túria. També volem oferir als grups un espai de difusió, promoció, coneixença, intercanvi i cooperació on es puga promocionar la músic i la cultura musical, així com revalorar la creativitat i el dinamisme juvenil expressat musicalment.
  A la web del concurs (www.cimcampdeturia.blogspot.com) s'aniran publicant les noticies i els comunicats sobre el concurs, les dates dels concerts i el rànquing de les votacions. També s'hi pot consultar tota la informació relativa a les bases, als grups inscrits així com sobre els llocs on tindran lloc els concerts.