dilluns, 27 de setembre del 2010

Naix la Coordinadora d'Entitats del Camp de Túria.

Més de 10 col·lectius i persones a nivell individual uneixen esforços.

El passat 18 de setembre diversos col·lectius, associacions i persones a nivell indivual del Camp de Túria edificaren les primeres bases de la Coordinadora d'Entitats del Camp de Túria. Un pas important i sobretot, necessari, per tal d'enfortir el teixit associatiu comarcal, coordinar l'activitat de les diferents organitzacions que el componen, donar-se suport, intentar no entorpir la feina dels demés col·lectius i difondre la seua tasca al conjunt de la societat.

Una Coordinadora que naix amb l'intenció de crear una identitat pròpia al Camp de Túria i oferir un alternativa que solucione els diferents problemes als que s'enfrenten nombrosos col·lectius de la comarca, com la marginació per part de les institucions o la desconeixença del púlbic a falta d'uns mitjans de comunicació plurals.

El primer fruït de la tasca conjunta és aquest espai. Un portal que funcionarà com a agenda d'activitats del Camp de Túria, fent difussió de totes les activitats programades pels col·lectius sotasignants que a hores d'ara conformen la plataforma. Un espai alternatiu i plural amb caràcter informatiu que a partir d'octubre començarà a tenir vida pròpia.

Així doncs, emperonem a aquells col·lectius, associacions i persones a nivell individual que tinguen ganes de participar, aportar idees i treballar de valent a formar part de la Coordinadora d'Entitats del Camp de Túria. Posseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu formar-ne part, vos mantindrem informats de les properes activitats de la Coordinadora, el seu funcionament i properes reunions.

Coordinadora d'Entitats del Camp de Túria.
coordinadoraentitatscdt@gmail.com